Τρίτη 20 Μαΐου 2014

η επανάσταση ξεκίνησε ! ...


... από την Μέλισσα, της Καρδίτσας παρακαλώ, μην τρομάξετε.

πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς η αντάρσιοι πανηγυρίζουν, όπως ο ΟΝΟΣ το είχε προβλέψει και σας είχε προετοιμάσει από την Κυριακή (δείτε την προηγούμενη ανάρτηση).

Τώρα ας πανηγυρίσουμε. διότι η θεσσαλία γίνεται ξανά κόκκινη, η επανάσταση άρχισε. διαβάστε εδώ τα καλά νέα που μια κάλπη ενός χωριού του θεσσαλικού κάμπου μας στέλνει.

ζωστείτε τ' άρματα λοιπόν γιατί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πήρε μέρος σε περισσότερες περιφέρειες από τις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές και ανέβασε τους ψήφους της από 98.000 σε 118.000 (πάντα με πηγή την αριστερή αντεπίθεση (blog που εκφράζει τις θέσεις της) κα τα ποσοστά της από 1.98% σε 2.34%. Τώρα αν σε άλλο δημοσίευμα του ιδίου blog αναφέρουν ποσοστό 2,5% και 125.000 ψήφους αυτό μη σας χαλάει, η στρογγυλοποίηση θα σας βοηθήσει να θυμάστε το ποσοστό και τον αριθμό των ψήφων.

όπως θυμάμαι καλά κι εγώ τους 2000 ψήφους που πήρε πανελλαδικά (1539 χωρίς την στρογγυλοποίηση) το ΕΚΚΕ στις εκλογές του 1974. τότε ήταν που συνέβη κάτι ανάλογο: στο οικοδομικό τετράγωνο της Μπίλιως Τσουκαλά (μέλους του ΕΚΚΕ τότε) το ΕΚΚΕ πήρε 100% σε ψήφους, ήτοι 3 ψήφους (της οικογένειας Τσουκαλά) της οποίας η βίλα κάλυπτε τότε ένα οικοδομικό τετράγωνο στην Κηφισιά. 

τότε η επανάσταση είχε ξεκινήσει από τη βίλα της Μπίλιως αλλά στη συνέχεια έχασε το δρόμο, στρίβοντας κατά την Αγ. Παρασκευή. τώρα σαν ακούστε τις ντουντούκες να ξέρετε ότι θάρχεται η επανάσταση.

πως λέει και ο προφήτης ; η επανάσταση είναι ένα εκατομμύριο τσιμπήματα από μέλισσες. προς το παρόν μας λείπουν άλλα 999.854 τσιμπήματα. επομένως σε 199.970 χρόνια και 10 μήνες από σήμερα η επανάσταση θάχει ολοκληρωθεί και η εξουσία θα είναι στα χέρια του λαού και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.